">
1
Pianca
Pianca

Італійські меблі Pianca в салоні Ренесанс
Фабрика Pianca є одним з найбільш авторитетних виробників меблів. В асортименті її продукції значаться дивани, ліжка, шафи та інші вироби. Бренд потурбувався про багатство і розкішності, а колекції Pianca досить часто поєднують в собі такі напрямки, як modern і fusion. Це в свою чергу дозволяє домогтися унікальних рішень, а також того, щоб всі предмети в інтер'єрі гармонійно поєднувалися між собою.

Елітні меблі з Італії від Pianca
Всіх меблів цієї фабрики властива універсальність завдяки лаконічності і ненав'язливості в декорі. Її кращі віртуозні майстри невтомно стежать за високим рівнем функціональності продукції, що виготовляється і зручністю при зберіганні одягу. У свою чергу, такий виробничий підхід вже передбачає використання деревини в якості основного матеріалу. Зазвичай, італійські меблі Pianca, в тому числі і шафа для одягу, виготовляється з дуба. Саме він є класикою в цій справі.

Авторського виду меблів від Пианка надають неординарні дизайнерські рішення безпосередньо в декорі. Наприклад, в деяких випадках використовується обробка штучною шкірою або ж натуральною шкірою. Зустрічаються варіанти оформлення текстилем. Що ж стосується покриття, без якого довговічність деревини важкодосяжним, то в цьому випадку застосовується спеціальний лак. Він ідеально підкреслює природну фактуру деревини і дозволяє зберегти довговічність меблів на дуже довгий час. Меблі Pianca офіційний представник - це надійний партнер в першу чергу для Вас і всіх, хто дійсно цінує якість і практичність.

Купити меблі Pianca - це вірне рішення