">
1
Rosenthal
Rosenthal

Придбати оригінальний подарунок або стильний предмет інтер'єру, домашнього вжитку, порцелянові чи кришталеві вироби бренду Rosenthal можна в Києві в магазинах Exclusive Group. Ви можете підібрати необхідний товар для себе або рідних по каталогу продукції або ж замовити виготовлення потрібної речі за індивідуальним проектом.

Компанія Rosenthal була заснована у 1879 році в Німеччині. Її творцем став Філіп Розенталь, чия майстерня займалася розфарбовуванням білого фарфору з Верлена. Незабаром сімейний бізнес став приносити непогані доходи, зросла популярність, що дозволило Розенталю створити ряд дочірніх компаній, де робили кришталь, фарфор і різні предмети для будинку, інтер'єру, прикраси кімнат.

У нашому каталозі бренд Rosthental представлені підсвічники, чайні і столові сервізи, кришталь, порцеляна, вази, чаші, келихи, посуд для сервірування і для бару. В окремі категорії виділені шкатулки, попільнички з бурштину та кришталю. Є вироби класичного білого кольору, але Rosenthal славиться незвичайними кольорами, серед яких червоний, золотий, золотистий, чорний, сірий.

У компанії є кілька виробничих напрямків, що дозволяють робити оригінальні, стильні й незвичайні речі. Сучасна продукція Rosenthal це не просто красиві тарілки і келихи, а й класичний, елітний фарфор, який створюється за співпраці з модним будинком «Версаче». Краса, стиль та інновації дозволяють компанії триматися на лідерських позиціях вже багато десятиліть.